top of page

FIRMABOWLING

Strike!

Strike!

Bowling Strike

Bowling Strike

Bowling Alley

Bowling Alley

Bowling

Bowling

Bowling Shoes

Bowling Shoes

Custom Bowling Ball Design

Custom Bowling Ball Design

Gult gardin

Større arrangementer

Vi arrangerer også lukkede selskap for større grupper som leier hele hallen. Da åpner det seg også mulighet for servering. Ring for mer info

Som en sosial aktivitet i jobbsammenheng er bowling et ypperlig alternativ. Her møtes alle med de samme forutsetninger. Og vil man bringe inn konkuranseelementet kan man uten videre kåre beste kvinne/mann eller team. Har man et resultat som skal feires eller et ønske om teambuilding finner man neppe en mer morsom “icebreaker” mellom mennesker som skal sveises sammen. Har du en avdeling i eget firma eller noen kunder/leverandører du vil utfordre, så ring oss for en nærmere prat. Kostnadsmessig sett får du mye valuta for pengene!

Ønsker du premiering foreslår vi bowlinggavekort. Beløpet bestemmer du selv. Stadig flere bedrifter bruker også gavekortene som en påskjønnelse til medarbeidere som har gjort seg spesielt bemerket.

Mange av våre kunder starter eller avslutter et besøk hos oss med et stopp i Peppes Pizza som ligger i samme lokalet. Det finnes også andre spennende alternativer rett i nærheten, slik som Villa Paradiso, Kverneriet, Sumo og Champagneria. 

 

Til de av våre kunder som trenger et møtelokale anbefaler vi KNA Scandic Hotel i Parkveien som ligger 100 m unna.

For kunder som ønsker en helaften kan vi nevne at det også er muligheter for å leie både Peppes Pizza og Solli Bowling. Dette er kanskje mest aktuellt om dere er +40 personer. Vi kan sette opp en pakke hvor det blant annet kan inngå kundens egne presentasjoner via prosjektor som vises på vegg mens bowlingspillet pågår. Lyd og lys kan også styres etter ønske.

Oversikt over priser og praktisk informasjon finner du her!

Ring oss for bestilling! 

bottom of page