top of page

CHILDRENS BIRTHDAY

Carnivalb

Carnivalb

Happy Kids

Happy Kids

Surprise!

Surprise!

Balloon Animal Making by Clown Performer at Family Birthday Partyb

Balloon Animal Making by Clown Performer at Family Birthday Partyb

kids in museum

kids in museum

Kids Playing Games

Kids Playing Games

Birthday Cake

Birthday Cake

colorful birthday party

colorful birthday party

Pris per bane per time: ,- 

Skoleie er ,- per barn

Ring for bestilling! Tlf. 22444561

 

Max 6 barn per bane

BEREGNING AV TID:

Vi regner ca. 10 min per spiller for å spille et spill (ca. 20 kast)

Dette betyr at om man er 6 barn i en time rekker man å spille et spill hver. Er man mer enn 6 spillere vil man ikke rekke å bli ferdig å spille ett spill, og det vil bli lenge mellom hvert barn som kaster.

Vi anbefaler 4 spillere per bane og at man har 

PRACTICAL INFO:

Turning your child's birthday into a big day doesn't have to be a big headache. Birthday bowling is a popular activity here at Solli Bowling

Many combine the celebration with GLOW BOWL, where we turn down the lights and turn on the black lights. This creates a special mood that the kids know to appreciate. We offer GLOW BOWL at set times during the day (see the timetable lower down).

 

If you decide to have your birthday here


Vi forventer at foreldre/ledsagere bistår betjeningen med å passe på at deltagere ikke går på banene. Banene er oljet og er meget glatte! Av hensynet til at det er andre brukere av stedet her samtidig med bursdagsselskapene er det viktig at foreldre/ledsagere passer på at barna ikke løper andre steder enn på de banene bursdagselskapet disponerer. Bursdagbowling er et tilbud ment for barn. 


Mange kombinerer også bursdagsbowlingen med en tur trappen til Peppes Pizza. 

 

Ps: Alle baner er utstyrt m/bumpers, dvs et grindsystem som forhindrer kula å havne i renna. Bumpers kan programmeres til å gå opp eller ned etter hvem som spiller. NB: Bumpers er kun et tilbud til barn. Helst kun de under 8-9 år. Eldre barn bør ta utfordringen med å spille bowling på ordentlig vis.  Gratis kaffe til foreldrene!

bottom of page